TATI'S

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 24 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Tati's. Meer weten? Ontdek meer

9 feb 2023 om 19:49 Super vriendelijk heel lekker en bestelling steeds voor de tijdspan geleverd
9 nov 2022 om 13:46 Toen het eten aankwam was het al koud (warm broodje) niet de bedoeling denk ik
9 aug 2022 om 16:19 Snelle en goeie service! Bezorging ging vlot en was hier op tijd. Broodjes waren heel lekker en van zeer goede kwaliteit, de prijs was oké. Zeker een aanrader!
9 jul 2022 om 18:45 Superlekkere broodjes! Een echte aanrader
29 jun 2022 om 15:43 Heel vriendelijke mensen. Levering duurde iets langer, maar tijdens de middag kan het ook niet anders.
23 apr 2022 om 14:33 De helft van mijn bestelling was verkeerd, dan werd het ook nog eens door kinderen geleverd en de wachttijd was enorm lang. Zeker minimum 1u30min... Wij zijn helemaal niet tevreden en zullen ook niet meer hier bestellen...
24 feb 2022 om 14:20 Beste broodjes streek dendermonde.. ben blij da we ze gevonden hebben lekker krokant!!
14 feb 2022 om 14:05 Broodjes super lekker , was de eerste keer dat we bij hen besteld hadden.. enkel spijtig dat het zo lang duurder vooraleer we het kregen.. maar we zullen zeker nog bestellen!
10 feb 2022 om 16:21 Eerste keer hier besteld en echt SUPER lekker! Echt goeie krokante broodjes, wij bestellen hier sowieso nog eens!
7 feb 2022 om 19:05 Super goed eten! Altijd snel geleverd en je betaalt de juiste prijs voor de beste kwaliteit! Super vriendelijke bezorgers ook steeds! Top, doe zo verder!
2 feb 2022 om 0:21 Levering gevraagd om 12u30 en mooi optijd aangekomen. Broodjes zijn goed gemaakt en lekker!
13 jan 2022 om 18:29 Vriendelijke bezorger en super lekkere spaghetti! Doe zo verder ;)